Hledám práci v Kanadě

I'm seeking a job in Canada

Hledám práci poblíž Vancouveru. Pokud byste mi mohli pomoct, kontaktujte mě prosím.

I'm seeking a job near Vancouver. If you can help me in any way, please contact me.

Na jaře (snad) končím inženýrské studium na Západočeské univerzitě a rád bych získal zahraniční praxi. Dostal jsem pozvání od známých, kteří bydlí ve Vancouveru, a Kanada mi připadá jako skvělá země pro start do života.

Na univerzitě studuji obor Distribuované systémy, absolvoval jsem akademický program Cisco Certified Network Associate, programuji v jazycích Java a PHP, pracuji v OS Windows i Linux a mám spoustu počítačových vědomostí a dovedností. Krom toho jsem aktivní horolezec, takže jsem schopný dělat výškové práce i jiné manuální práce (jsem rád v přírodě). Moje angličtina je potvrzena certifikátem FCE. K práci v Kanadě můžu získat povolení v rámci programu "Youth on the move".

Jestli vás zaujala některá z mých schopností a jste schopni mi pomoci získat ve Vancouveru nějakou práci, prosím ozvěte se mi některým ze způsobů uvedeným na stránce Kontakty (viz hlavní menu). Na požádání zašlu životopis i jiné dokumenty. Díky.

I will graduate from University of West Bohemia during spring (I hope) and I'm looking for foreign work experience. I was invited by our relatives living in Vancouver and I think that Canada is a great country to start my career.

I'm studying in the field of distributed systems, I passed through Cisco Certified Network Associate academic programme, I can program in Java and PHP languages, I know Windows and Linux operating systems and I have many other computer related skils. Besides this, I'm active mountain climber so I can do work in heights and other manual work (I like being in nature). I'm holder of First Certificate in English. I'm eligible to work in Canada within "Youth on the move" programme.

If you are interested in helping me getting the job in Vancouver, please contact me (see "Contact" link in main menu). I will send you CV and other materials. Thanks.